logo

Voor een efficiƫnte afhandeling van uw opdracht

Aanleverinstructies

Wij verzoeken u om alle goederen die u wilt aanleveren te verpakken op pallets, kratten of dozen. Dit verlaagt de laad en lostijden n.l. aanzienlijk en wij hebben dit ook nodig om de goederen snel en efficiënt door de fabriek te vervoeren.

Wanneer u goederen los aanlevert zullen wij de goederen op pallets plaatsen en de benodigde pallets aan u doorberekenen. Deze pallets worden door ons niet meer terug genomen of gecrediteerd.De kosten voor de pallets zijn € 10,00 per stuk.

Ook willen wij voordat wij aan de behandeling van uw goederen beginnen een schriftelijke opdracht van u ontvangen, per email is uiteraard ook goed. Wanneer wij geen opdracht van u hebben zal de levertijd dus onnodig uitlopen.

Als u goederen aanlevert in verschillende kleuren of glansgraden dienen deze gescheiden aangeleverd te worden, dus op aparte pallets.

Ook verzoeken wij u om het artikel 2 van onze algemene voorwaarden goed door te lezen zodat u zeker weet dat wij de goederen kunnen behandelen.Wij gaan er altijd vanuit dat de goederen die u aanlevert geschikt zijn om te poedercoaten. Mocht het overduidelijk zijn dat het niet mogelijk is dan nemen wij uiteraard contact met u op. Maar als de goederen niet aan omschreven eisen van artikel 2 hebben voldaan is dit nooit onze verantwoordelijkheid.

Als u de goederen af komt halen verwachten wij van u dat u de goederen pas meeneemt als u de vrachtbrief getekend heeft. Dus wij verzoeken u geen goederen mee te nemen zonder vrachtbrief.

Ook verzoeken wij u vriendelijk om u te houden aan onze laad en lostijden n.l. Maandag t/m donderdag 8.00-12.30 en van 13.00-16.00 uur. Op vrijdag van 8.00-12.30 en van 13.00-14.00 uur. Buiten deze tijden zijn er geen mogelijkheden om te laden en te lossen. Houd u dus aan deze tijden dit voorkomt ergernis en teleurstelling.