logo

Epoxy-polyester coating, bestand tegen ultraviolet licht

Aluminium dakranden poedercoaten

Kromtrekken dakranden voorkomen

De aluminium dakranden die wij voor deze klant hebben gecoat mochten niet krom worden in het moffelproces. In goed onderling overleg is daarom bepaald waar de ophanggaatjes moesten komen. De dakranden konden probleemloos de moffeloven in en zijn na het aanbrengen van de primerlaag op 180 graden en na de toplaag op 190 graden gemoffeld.

Dakranden gecoat in 2-lagen systeem

Bij het coaten van de aluminium dakranden is gekozen voor een 2-lagen systeem. Na het chemisch voorbehandelen van de 80 dakranden van 1,5 mm dik en 3000 mm lang, is er een epoxy primerlaag aangebracht en een polyester toplaag in RAL kleur 7023.

Dakranden transport gereed

Na het coatingsproces zijn de dakranden transport gereed gemaakt. Ook kleine montage werkzaamheden en het verpakken van producten verzorgen wij voor onze klanten zodat dit niet extern gedaan hoeft te worden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het reactieformulier of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.