logo

Enkelzijdige polyester coating in RAL 9003 zijdeglans

Aluminium panelen poedercoaten

Geluidwerende panelen coaten

De aluminium panelen zijn gecoat met een enkelzijdige polyestercoating in de kleur RAL 9003 zijdeglans. Het systeem bestaat uit twee halfronde profielen en twee perfoprofielen die samen een geluidswerend paneel vormen. De twee soorten profielen zijn apart gecoat en verpakt om later gemonteerd te worden.

Speciale ophangogen; efficiënt poedercoaten

De panelen zijn opgehangen met behulp van de bijgeleverde ophangogen zodat de profielen onder elkaar gehangen konden worden. De ogen zijn eerst ingedraaid om de panelen daarna op te hangen in de productielijn. Vervolgens is het complete poedercoatproces doorlopen van chemisch voorbehandelen tot het coaten en moffelen van de panelen.

Voordelig en snel poedercoaten

Na het moffelen hebben wij de aluminium panelen af laten koelen zodat deze verpakt konden worden. Vervolgens hebben wij de complete order transportklaar gemaakt. Met onze twee volautomatische productielijnen kunnen wij altijd voordelig en snel leveren. Vraag eens naar de mogelijkheden, vul het reactieformulier in of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.