logo

Coaten plaatwerk voor schoorsteen isolatie

Aluminium plaatwerk poedercoaten

Chemische voorbehandeling

Voor een klant hebben wij aluminium plaatwerk gecoat dat gebuikt wordt om schoorstenen mee te isoleren. Het plaatwerk heeft een chemische voorbehandeling ondergaan: ontvetten en zirkoniseren. Zo wordt het plaatwerk gereinigd en wordt er een goede hechting en corrosiebestendigheid verkregen.

Enkellaags polyester coating

Vervolgens is het plaatwerk is enkelzijdig gepoedercoat met een enkellaags polyester coating in de kleur RAL 7030. Het plaatwerk is vervolgens verpakt en klaargemaakt voor transport. Verpakken en lichte montage werkzaamheden kunnen wij ook voor u verzorgen zodat het product direct klaar is voor verzending.

Poedercoaten: de scherpste prijzen

Benieuwd naar de beste behandeling voor uw product? Of heeft u al een concreet idee? Wij hebben het volledig poedercoat proces in eigen beheer en kunnen u om die reden altijd een scherp voorstel doen. Stel uw vraag via het reactieformulier, of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.