logo

Profielen van diverse lengtes voor buitentoepassing

Aluminium profielen poedercoaten

Epoxy primer en polyester finish

Voor een klant hebben wij aluminium profielen van diverse lengtematen gecoat. De profielen worden buiten gebruikt en zijn om die reden behandeld met een tweelagen systeem. Eerst is, na de voorbehandeling, de epoxy primer aangebracht. Vervolgens zijn de profielen met een polyester finish gecoat in RAL 9010.

Zirkoonlaag: corrosiewerend & goede hechting coating

Voor de epoxy primer is aangebracht hebben de aluminium profielen een chemische voorbehandeling ondergaan. De profielen zijn gereinigd door ze te ontvetten en te spoelen. Vervolgens is een corrosiewerende zirkoonlaag aangebracht die bovendien voor goede hechting met de coating zorgt. Na het demispoelen en drogen zijn de profielen gepoedercoat.

Scherpe prijzen en snelle levering

De prijzen van het poedercoaten kunnen wij laag houden omdat we het volledige poedercoating proces in eigen beheer uitvoeren. Snelle levering nodig? Dankzij twee geautomatiseerde productielijnen zijn wij uiterst flexibel en snel. Vraag gerust naar de mogelijkheden via het reactieformulier, of bel direct:  079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.