logo

Gezette panelen coaten die geplaatst worden als afwerkrand

Boeidelen poedercoaten

Enkellaags en enkelzijdige coating

Voor het poedercoaten van deze boeidelen hebben wij, in samenspraak met de klant, gekozen voor een enkellaags en enkelzijdige coating. De boeidelen, ofwel gezette panelen, worden geplaatst als afwerkrand.

Proces poedercoaten boeidelen

Het complete poedercoating proces hebben wij in eigen beheer. Daarnaast bieden wij onze klanten zoveel mogelijk extra service door bijvoorbeeld kleine montage werkzaamheden te verzorgen en de producten verzendklaar te verpakken. De boeidelen zijn na de chemische voorbehandeling gedroogd, gecoat en de moffeloven ingegaan. Nadat de boeidelen afgekoeld waren, zijn de panelen verpakt. Klaar voor transport.

Twee automatische productielijnen

De boeidelen zijn gepoedercoat in RAL 9003 zijdeglans. Het coating proces en het resultaat kunt u bekijken middels de fotogalerij. Met twee volautomatische productielijnen kunnen wij snel inspelen op uw vraag. Vraag direct een offerte aan, of stel uw vraag via het reactieformulier. U kunt natuurlijk ook direct bellen met: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.