logo

20 Kasten inclusief deksels voorzien van enkellaagse poedercoating

Kasten met deksels poedercoaten

Coaten van RVS kasten met deksels

Prisma Coatings heeft voor een klant 20 kasten inclusief deksels voorzien poedercoating. De kasten zijn vervaardigd uit RVS316 en moesten gepoedercoat worden met een enkele laag in RAL kleur 9006 metallic glans. Deze kleur van Axalta is geleverd door Eurolacke BV.

Poedercoatingsproces


Voorbehandelen kasten

Toen de levering bij ons binnen kwam zijn ze chemisch voorbehandelt, dit houdt in dat we de kasten chemisch ontvet hebben en gespoeld met gedemineraliseerd water.

Drogen en afplakken

Na de voorbehandeling hebben we de producten gedroogd in de droogoven om vervolgens af te plakken. Ook de draadeinden zijn afgeschermd door middel van silicone maskeerdopjes.

Poedercoaten en moffelen

Nadat de kasten waren gedroogd en afgeplakt, hebben we ze voorzien van de enkellaagse poedercoating. De coating is aangebracht in onze spuitcabine, deels geautomatiseerd en deels handmatig. De lastige hoeken van de kasten zijn met de hand gespoten. Hierna zijn de gespoten kasten gedroogd in onze moffeloven op 190 °C graden.

Uw kasten laten poedercoaten?

Heeft u kasten van RVS of verzinkt staal die u wilt laten poedercoaten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het getoonde reactieformulier of via het telefoonnummer: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.