logo

Enkellaags polyester coating kastjes en plaatjes

Metalen kastjes poedercoaten

Minimale laagdikte 80µ

Voor een klant hebben wij 120 metalen kastjes en plaatjes met een scharnierende deur gepoedercoat. De klant wenste een minimale laagdikte van de coating van 80µ in de kleur RAL6018 en wilde daar een laagdikte rapport bij.

Voorbehandelen - coaten - verpakken

Voor het coaten hebben de kastjes en plaatjes een chemische voorbehandeling ondergaan. De voorbehandeling bestond uit ontvetten, fosfateren, spoelen en demispoelen. Vervolgens zijn de kastjes gedroogd. Na het drogen is de enkellaags polyester coating aangebracht en zijn de kastjes de moffeloven ingegaan. De diverse draadeindjes die elke kast bevatte zijn afgeschermd met een silicone afschermhuls. Tot slot zijn de kastjes verpakt en klaargemaakt voor transport.

Bel onze kleurrijke coaters!

In samenspraak met onze klanten komen wij tot het ideale poedercoat proces voor elk product. Vraag onze kleurrijke coaters om advies. Daarnaast doen wij u altijd het scherpste voorstel omdat wij het volledig proces in eigen beheer hebben. Stel uw vraag via het reactieformulier, of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.