logo

Coaten legplanken voor op een sorteermachine

Plaatstaal legplanken poedercoaten

Polyester coating op fosfaatlaag

Voor een klant hebben wij 500 legplanken voor op een sorteermachine gecoat in RAL 5012. Het plaatstaal is voorzien van een fosfaatlaag en een enkellaags polyester coating. Daarbij zijn de draadeinden beschermd met een siliconen afschermdopje zoals op de foto’s te zien is.

Enkellaags polyester coating

Er is voor een enkellaags coating gekozen omdat de legplanken uitsluitend binnen gebruikt worden. Een polyester coating is overigens geschikt voor binnen- en buitengebruik omdat het bestand is tegen ultraviolet licht.

Verpakservice: schade voorkomen

De legplanken zijn door de klant rechtop in een doos aangeleverd. Na het coatingsproces zijn de planken horizontaal verpakt en gescheiden met houten blokjes voorzien van een stukje karton aan beide zijden. Zo wordt eventuele schade tijdens transport voorkomen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stel uw vraag via het reactieformulier hieronder, of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.