logo

5000 profielen gecoat in enkellaags witte coating

Stalen profielen poedercoaten

Eerst chemische voorbehandeling

Ontvetten, ijzerfosfateren, spoelen en demispoelen: 9 van de 10 producten ondergaan bij ons een chemische voorbehandeling voor ze gepoedercoat worden. Zo ook de 5000 stalen profielen van 1,5 mm die wij voor een klant gecoat hebben.

Binnenkant handmatig gecoat

Na de chemische voorbehandeling zijn de stalen profielen gedroogd. Vervolgens is de coating aangebracht, een enkellaags mat witte coating: RAL 9016. Aan de binnenkant zijn de profielen handmatig gespoten. De stalen profielen zijn vervolgens 12 minuten op 190 graden de moffeloven ingegaan.

Profielen verpakt: klaar voor transport

Ook het verpakken van de profielen is voor ons verzorgd zodat dit niet nog extern gedaan hoeft te worden. De stalen profielen zijn direct klaar om getransporteerd te worden. Verpakken maar ook lichte montagewerkzaamheden kunnen wij voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden via het reactieformulier, of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.