logo

Kasten met deuren voorzien van 1 laag RAL9010

Verrijdbare kasten poedercoaten

Coaten van 8 kasten met 16 deuren 

Voor onze klant hebben we 8 verrijdbare kasten met 16 deuren gecoat. De stalen kasten zijn voorzien van 1 zijdeglanslaag polyester poedercoating in de kleur RAL9010. 

Productieproces
 

Chemische voorbehandeling 

Bij de ingangscontrole zijn stift, vuil en snijhuid verwijderd. Daarrna zijn de kasten ontvet en voorzien van ijzerfosfaatlagen. Deze laag is corrosiebestendig en zorgt voor een betere hechting van de coating. Vervolgens zijn de kasten gespoeld met stromend water en nagespoeld met demi-water om kalkplekken te voorkomen. 

Drogen

Na de chemische voorbehandeling zijn de kasten gedroogd op een relatief lage temperatuur tussen de 80 en 100 °C. Bij een hogere temperatuur wordt de aangebrachte ijzerfosfaatlaag vernietigd.

Poedercoeten

De gedroogde kasten zijn verplaatst naar onze spuitcabine waarbij de kasten en deuren zijn voorzien van één zijdeglanslaag RAL 9010. De poedercoating is deels geautomatiseerd en deels handmatig gespoten. De lastige hoeken van de kasten moesten handmatig aangebracht worden.

Moffelen

Na het spuitproces zijn de kasten en deuren naar onze moffeloven gebracht. De poedercoating is op 190 °C gehecht en uitgehard.

Verpakken en transport gereed maken

Tot slot zijn de kasten en deuren verpakt en gereed gemaakt voor transport naar onze klant.

Scherpe prijzen en snelle levering

De prijzen van het poedercoaten kunnen wij laag houden omdat we het volledige poedercoating proces in eigen beheer uitvoeren. Vraag naar de mogelijkheden via het getoonde reactieformulier of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.