logo

Metalen vuilnisbakken coaten in RAL 6005 en RAL 7016

Vuilnisbakken poedercoaten

In diverse formaten en kleuren

Voor een opdrachtgever hebben wij diverse orders verwerkt voor het poedercoaten van onderdelen van vuilnisbakken. De bakken, deuren en deksels hadden verschillende formaten en moesten in twee aparte kleuren gecoat worden. Een deel van de vuilnisbakken, van 70, 90 en 120 liter, zijn groen gecoat in RAL 6005 en een deel zijn grijs gecoat in RAL 7016.

Corrosiebestendigheid verkrijgen

Voor het poedercoaten hebben de artikelen een chemische voorbehandeling ondergaan voor een goede reiniging, hechting en om corrosiebestendigheid te verkrijgen. De vuilnisbakken zijn rondom gecoat middels de productielijn waarbij lastige hoeken met de hand gecoat zijn.

Ook montage verzorgd door Prisma

Na het coatingsproces hebben wij de bakken, deuren en deksels gemonteerd zodat de vuilnisbakken compleet waren voor transport. Zo hoeven de aparte onderdelen niet los verpakt, getransporteerd, uitgepakt en gemonteerd te worden, wat weer extra tijd en kosten met zich mee brengt. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Stel uw vraag via het reactieformulier hieronder, of bel direct: 079 - 362 14 75.

Bekijk slideshow

Poedercoaten in 1001 RAL-kleuren!

  • Alles in eigen beheer, kwaliteit sinds 1989
  • Persoonlijk, snel en efficiënt
  • Twee geautomatiseerde productielijnen
  • Ook aandacht voor handwerk en kleine series
  • Bij spoed kunnen we snel schakelen
  • Persoonlijke offerte binnen 24 uur

Vraag hier direct een offerte aan

Binnen één dag reactie

Stel uw vraag aan Prisma Coatings

Meer informatie

Prisma Coatings is hét vakkundige coatingsbedrijf in Zoetermeer. Wij coaten alles van metaal in 1001 kleuren. Bij spoed kunnen we snel schakelen!

Bel direct 079 362 14 75.